Aino Marjamaa

Vihreä kaupunginvaltuutettu

Jotta kaikilla olisi parempi mieli.

Ehdolla Turun valtuustoon!

Olen 22-vuotias junantuoma Turun vihreiden nuorten puheenjohtaja, sosiaalitieteiden opiskelija ja ensikertalaisehdokas. Unelmoin feministisestä, hiilineutraalista ja opiskelijaystävällisestä Turusta, missä mielenterveys laitetaan etusijalle.

Mä oon ehdolla, koska haluan tulevaisuudelta inhimillisempää, lempeämpää ja elämän kokonaisvaltaisemmin huomioon ottavaa politiikkaa. Tahdon turvata jokaiselle turkulaiselle mahdollisuuden parempaan mieleen torjumalla eriarvoisuutta ja varmistamalla laadukkaat mielenterveyspalvelut kaikille!

Lue lisää minusta täältä!

Vaaliteemani

Jokaisella on oikeus parempaan mieleen: tulevaisuuden Turussa ehkäistään mielenterveyden ongelmien syntymistä ja turvataan laadukkaat ja saavutettavat mielenterveyspalvelut kaikille!Feministinen Turku toimii syrjintää ja vihaa vastaan. Kaupunkisuunnittelussa huomioidaan esteettömyys, kunnan henkilöstö saa antirasistista koulutusta ja maksuttomat menkat mahdollistetaan kaikille kuntalaisille.


Lue lisää tavoitteistani täältä!

Turun kaupunki on sitoutunut kunnianhimoiseen ilmastosuunnitelmaan. Tahdon olla kirittämässä ilmastokestäviä käytännön ratkaisuja ja vaatimassa päätöksiltä sosiaalista oikeudenmukaisuutta.